Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Garantie op subsidie bij
TONZON Vloerisolatie

In sommige gemeentes kun je subsidie krijgen op woningisolatie, maar in andere gemeentes niet. Het kan dus zijn dat je buurman wel in aanmerking komt voor subsidie, maar jij niet. En dat alleen maar omdat de gemeentegrens toevallig tussen jullie percelen loopt.

Weet u hoe het bij u zit? TONZON zoekt het voor u uit en geeft zelfs garantie op subsidie. Geeft de overheid geen subsidie (meer), dan krijg je van TONZON een subsidie van € 2,- per m². Het bedrag wordt op je rekening gestort nadat het werk is uitgevoerd en je de rekening hebt betaald. Deze subsidiegarantie geldt voor nieuwe aanvragen die worden gedaan tot 1 juli 2016 en wanneer binnen 3 weken na offertedatum is beslist. Meer over deze unieke subsidiegarantie is te lezen op tonzon.nl/subsidie.

Aanbrengpremie

Bij elke subsidieregeling vallen er mensen buiten de boot. Ze waren te vroeg of zijn te laat, het potje is leeg of ze voldoen niet aan de voorwaarden. Om toch iedereen te kunnen laten profiteren van deze actie, heeft TONZON het volgende bedacht. Heb je al TONZON onder de vloer? Dan kun je in aanmerking komen voor een aanbrengpremie van € 50,- per woning als je een nieuwe klant aanbrengt die ook TONZON Vloerisolatie neemt. Dit deel van de regeling geldt zelfs wanneer je al 36 jaar TONZON onder je vloer hebt. Het maakt niet uit waar deze nieuwe klanten wonen, zolang ze maar nieuw zijn, nog geen TONZON onder de vloer hebben en nog niet door iemand anders zijn aangebracht. Ben je al klant en wil je hieraan meedoen, meld je dan met je adresgegevens aan bij info@tonzon.nl.

TONZON BV
Ir. Schiffstraat 220
7547 RD Enschede
053-4332391
www.tonzon.nl