Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Cool Twister is de eerste waterkoeler die
geschikt is voor klaarmaken babyflesjes

Alle ouders kennen het probleem wel: je baby huilt, heeft honger en moet meteen gevoed worden. Eerst moet je water koken om alle bacteriën en dergelijke te doden en vervolgens duurt het een eeuwigheid om het water te laten afkoelen. Wachten duurt nou eenmaal lang en al helemaal wanneer je baby over de toeren is.

Met de Cool Twister van NIP is dit voortaan verleden tijd. De Cool Twister laat kokend heet water in slechts 80 seconden afkoelen tot een veilige drinktemperatuur voor je baby. Dat maakt de Cool Twister een ideaal hulpmiddel. Thuis, maar ook buiten de deur. Denk hierbij aan een dag strand of een picknick in het bos. Maar ook tijdens je vakantie. Een thermoskan gekookt water en de Cool Twister samen zijn het succes voor je baby en uw dag.

Hoe werkt de Cool Twister? Heel eenvoudig! Het kokend hete water loopt vanzelf door de koelspiraal en wordt hierdoor afgekoeld. Er is dus geen stroomvoorziening voor nodig. De gewenste eindtemperatuur van 40°C, 50°C, 60°C of 70°C kan nauwkeurig en heel eenvoudig worden bepaald en daarnaast blijven temperatuurgevoelige voedingsstoffen en vitamines behouden. De melk voor je baby was nog nooit zo snel op de juiste temperatuur!

De Cool Twister is licht van gewicht en compact om mee te nemen. Dus ga je een dagje met de baby naar het strand, een recreatieplas, pretpark of lekker het terras op? Met een Cool Twister bij de hand ben je helemaal zelfvoorzienend als het aankomt op het klaarmaken van de fles. Nooit meer lang wachten voordat je de baby kunt voeden! Met de Cool Twister heb je binnen een handomdraai altijd gesteriliseerd water met de juiste drinktemperatuur voor je baby!

De Cool Twister is nu te bestellen op www.cooltwister.nl.