Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

The Good Old Times heeft ruime keuze aan antieke meubels

Al meer dan 25 jaar is Y.G. Drenth van The Good Old Times actief in de antiekbranche. Na jaren gevestigd te zijn in Bornerbroek is het bedrijf nu gevestigd aan de Seizoensweg 18 in Enschede. De specialist in de antiekbranche heeft dan ook de nodige ervaring in antieke meubels opgebouwd.

Bent u op zoek naar een oude barok commode of een klassiek kabinet? The Good Old Times heeft een ruime keuze aan antiek. Door import en export van antieke meubelstukken beschikt de klant altijd over een uniek exemplaar. Veel van de meubelen komen uit Oost-Europa, uit landen zoals Roemenië, Tsjechië en Hongarije, maar ook uit Duitsland.
Vandaag de dag zijn sommige meubelstukken soms wel meer dan honderd jaar oud en daardoor nog zeldzamer geworden. Veel van deze meubelen worden in een nieuw jasje gestoken, omdat The Good Old Times deze meubelen zelf loogt, opnieuw verft en in de was zet. Al deze meubelstukken zijn hierdoor uniek, degelijk en zeldzaam.
Bij The Good Old Times zijn ook nieuwe meubels te vinden, van complete eetkamers en op maat gemaakte tafels tot winkelkasten en lederen zitstoelen. Verder kan The Good Old Times klanten aan een landelijke stijl van hun interieur helpen met een brocante buffetkast, tweedeurs linnenkast of een klepbank in de eetkamer. Daarnaast heeft The Good Old Times (www.thegoodoldtimes.nl) wisselende partijen kleinhandel, zoals oude flessen, gieters, slachtbakken en originele industriële lampen.