Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Kampvuuravond van gitarist Frank Meijer

De kampvuuravond van Frank Meijer en friends is een geweldig gezellige muzikale afsluiting van een feestelijk seizoen. Openbaar voor iedereen die mee wil spelen, zingen, genieten en samen wil zijn rond het kampvuur. Spelen in het bos, marshmallows of worstjes boven het vuur... Op zaterdagavond 18 juni gaat het dit jaar weer gebeuren, met alweer een prachtig boekje vol liedjes, akkoorden en slagjes.

De inloop van de avond is vanaf 19.00 uur. Om 20.00 uur wordt de gitaristengroepsfoto gemaakt en start het vuur. De avond vindt plaats aan de Vikkerhoekweg 73 in Hengelo en de organisatie van de kampvuuravond is weer erg blij te gast te mogen zijn bij de familie Beijk. Frank en Gerda zorgen voor de boekjes en de vrijwilligers voor de bar. Deelnemers wordt vriendelijk verzocht een lekkernij voor de grote eettafel mee te nemen, zodat daar in de pauzes heerlijk van genoten kan worden. Kortom: het recept voor een heerlijke avond.

Frank begon met de kampvuuravond in 1991 als een leuke manier om elkaar buiten de les te kunnen ontmoeten. Hij had nooit gedacht dat het zo groot zou groeien, met vorig jaar een recorddeelname van liefst 290 deelnemers: het grootste kampvuurfeest van Nederland.

De kosten voor de kampvuuravond bedragen € 3,50 per persoon. Hiervoor ontvangen deelnemers entree en een boekje. Opgeven/reserveren kan via www.frankmeijer.nl. De organisatie verzoekt deelnemers aan de kampvuuravond om bij voorkeur op de fiets te komen of anders de auto te parkeren bij de voetbalvelden. Alle oude boekjes zijn online gratis te bekijken en de liedjes zijn in een handige index terug te vinden op http://www.frankmeijer.nl/gitaarspelenbijhetkampvuur.html.