Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Open Dag bij Muziekschool Hengelo

Jij zingt toch ook wel eens onder de douche of roffelt een ritme op de tafel? Nou dan! Er zit meer muziek in jou dan je denkt! De hoofdvestiging van Muziekschool Hengelo (aan de Deldenerstraat 20) is tijdens de Open Dag van zaterdag 11 juni (12:00-15:00 uur) even hét muzikale middelpunt van Hengelo.

Leerlingen, aanstaande leerlingen, ouders, docenten, Hengelose muziekverenigingen, koren, allemaal zijn ze er. Ook is Wijkracht (sociale zorg voor iedereen) aanwezig, evenals HEIM/CREA (kunst, techniek en erfgoed). En er is natuurlijk veel muziek! Het centrale thema blijft 'Beleef Muziek!', want de Open Dag van Muziekschool Hengelo is de beste gelegenheid om te laten zien hoeveel plezier je hebt als je muziek maakt, alleen of met anderen, waar dan ook.

Wil je wél muziek maken, maar weet je nog niet wat? Hoe voelt het eigenlijk om een viool vast te houden? Moet je hard blazen op een tuba? Tijdens de Open Dag mag je alle instrumenten uitproberen. Ook kun je je opgeven voor een gratis proefles. Bovendien kun je kennismaken met de enthousiaste docenten van de muziekschool en allerlei muziekstijlen.

Tijdens de Open Dag mag iedereen alle instrumenten bespelen waarin wordt lesgegeven en zijn er doorlopend op twee podia muziekpresentaties. Verder ligt de nieuwe cursusfolder klaar en geeft Muziekschool Hengelo antwoord op álle vragen van (aanstaande) leerlingen, ouders en andere belangstellenden over de lesmogelijkheden, regelingen en tarieven. Indien gewenst kun je je gelijk opgeven voor een proefles of inschrijven voor het nieuwe cursusjaar.