Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Avondvierdaagse Hengelo start maandag

De Hengelose Wandel Unie organiseert dit jaar de Avondvierdaagse Hengelo van 6 tot en met 9 juni. Aan dit grote sportieve evenement deden vorig jaar bijna 5500 wandelaars mee. De wandelaars lopen vier avonden 5 of 10 kilometer en vertrekken van verschillende locaties in Hengelo. Verreweg het grootste aantal deelnemers komt van de Hengelose scholen, die zich hiervoor massaal in groepsverband opgeven.

Ook dit jaar is er elke avond een leuk randprogramma met onder andere optredens van de muziekschool en demonstraties van gymnastiekvereniging HGV. Op maandag 6 juni is de startplaats bij Veldwijk Seringenstraat. De daaropvolgende avond, dinsdag 7 juni, beginnen de wandelaars met lopen vanaf Groot-Driene Kasbah. De locatie Veldmaat Lemerijweg dient op woensdag 8 juni als startplaats voor de lopers. Op de laatste avond van de Avondvierdaagse, donderdag 9 juni, wordt er gestart bij Centrum Burgemeester Jansenplein.

Er kan elke dag gestart worden van 17.30 tot 19.00 uur (deelnemers aan de 5 kilometer) of van 17.30 tot 18.30 uur (deelnemers aan de 10 kilometer). Opgeven voor de Avondvierdaagse Hengelo kan via de website www.hengelo-wandel.nl of per email: a4d@hengelo-wandel.nl. Uiteraard is het voor wandelaars ook mogelijk om zich aan te melden op de eerste wandelavond bij het startbureau.

Deelname aan de gehele Avondvierdaagse met medaille (of volgcijfer) kost € 6,25. Deelname aan de gehele Avondvierdaagse zonder medaille kost € 5,-. Ook is het mogelijk om één avond mee te lopen. Hiervoor kunnen deelnemers zich op de desbetreffende avond aanmelden bij het startbureau op de startlocatie. Meer informatie: A. van Raalte (06-12941753).