Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Woont in Hengelo de
Brildrager van het Jaar?

Anouk Smulders is presentatrice, topmodel en sinds kort officieel onderdeel van het fashion team van Specsavers. Dit jaar gaat zij niet alleen op zoek naar aanstormend talent in modellenland, maar óók naar leuke brildragende mannen en vrouwen die er fantastisch uitzien met bril.

Brildragers uit Hengelo kunnen zich vanaf vandaag weer opgeven voor de Brildrager van het Jaar-verkiezing van Specsavers via www.brildragervanhetjaar.nl. Per leeftijdscategorie wint één brildrager de eretitel, maar daarnaast ook een reischeque van 1000 euro, een meet & greet met Anouk Smulders en twee gratis brillen om optimaal te kunnen variëren met je outfit.

Anouk Smulders over de Brildrager van het Jaar-verkiezing: 'Een bril is tegenwoordig zoveel meer dan alleen een hulpmiddel om goed te kunnen zien. Het is een mooi accessoire waar je echt een statement mee kunt maken. Daarnaast is een bril geschikt voor alle gelegenheden. Natuurlijk voor thuis op de bank, langs het hockeyveld of tijdens het lezen van e-mails. Maar steeds vaker zie ik ook bij glamour-events en populaire tv-programma's hippe brillen voorbij komen. Daarom vind ik het ook zo leuk om nu op zoek te gaan naar de leukste, hipste en mooiste brildragers van Nederland. Ik wil alle brildragers uit Hengelo van harte uitnodigen om zich aan te melden!'

Brildragers kunnen zich tot en met 23 juni inschrijven voor de verkiezing in de leeftijdscategorieën 16-25 jaar, 26-45 jaar en 45 jaar of ouder. Het Nederlandse publiek kan van 9 juni tot en met 30 juni stemmen op zijn/haar favoriete kandidaat. Per leeftijdscategorie gaan de vijf kandidaten met de meeste stemmen door naar de finale en worden voorgesteld aan de jury.

Anouk Smulders gaat namelijk niet alléén op zoek naar de leukste brildragers. Ze heeft een professionele jury om zich heen verzameld met uitgebreide kennis op het gebied van mode, styling en natuurlijk brillen! Naast Anouk zullen fashiondesigner Francisco van Benthum en social influencers Ellen Snijder en Teske de Schepper plaatsnemen in de jury. Zij bepalen uiteindelijk wie er met de eretitel en het prijzenpakket vandoor gaat. Ga naar www.brildragervanhetjaar.nl voor meer informatie en om je aan te melden.