Afbeelding
Foto: Steef Alblas

One Way Out en Touch
of Grey bij Houtmaat

Op zondag 29 mei (15:00 - 17:00 uur) treden de bands One Way Out en Touch of Grey op bij Cultuurpodium Houtmaat aan de Houtmaatweg 9 in Hengelo.

One Way Out is een band die is ontstaan uit de behoefte om samen met elkaar lekkere muziek te maken. Muziek die de leden zelf mooi vinden om te spelen. De ambitie om door te breken en landelijke bekendheid te krijgen is dan ook niet het voornaamste doel. De meeste leden van One Way Out hebben hun sporen op muzikaal gebied in het verleden al verdiend. De sfeer binnen de band is dan ook altijd bijzonder goed, niets moet alles mag. Na enkele ledenwisselingen heeft One Way Out eindelijk de bezetting die goed bij elkaar blijkt te passen. Naast bas, drums, gitaar en keyboard mag voor het echte blues geluid de stem van Janneke, en niet te vergeten de mondharmonica, niet ontbreken. Het repertoire bestaat voor een groot gedeelte uit de wat meer up-tempo blues nummers. Maar een uitstapje naar Funk, Soul of Rock'n Roll wordt zeker niet geschuwd.

Touch of Grey bestaat uit vijf enthousiaste muzikanten die hun sporen in de muziek hebben verdiend. Touch of Grey brengt een gevarieerde en uitgebalanceerde mix ten gehore met muziek van toen en nu. Zij treden graag op in kroegen, op feesten en festivals voor publiek dat houdt van live muziek. Dit voor zowel een klein als een groot publiek.