Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Tijdelijk tot 1.000 euro
inruilbonus bij Mazda

Bij inruil van uw huidige auto ontvangt u op de Mazda 2, 3 of CX-3 tijdelijk een inruilbonus tot 1.000 euro. 'Aanschafprijs minus inruilwaarde is te betalen bedrag'. Deze formule geldt gewoonlijk bij inruil van de ene auto voor de andere. Zo niet bij inruil voor een nieuwe Mazda 2, 3 of CX-3.

Tijdelijk verstrekt Mazda-dealer Kolenaar namelijk een extra inruilbonus bovenop de waarde van uw in te ruilen auto. Bestelt u een nieuwe CX-3, dan is de inruilbonus 750 euro waard; bij een Mazda 2 of 3 ligt de bonus op 1.000 euro. Dat bedrag mag u ook aftrekken van de prijs van de bestelde Mazda.

De actie geldt bij bestelling en registratie tot en met 30 juni 2016, maar zolang de voorraad strekt. Niet van toepassing op de GT-M Line-uitvoeringen van de Mazda 2 en 3. Het afgebeelde model kan afwijken van het hierboven beschreven model. De verkoopadviesprijs is inclusief btw en BPM, maar exclusief kosten rijklaar maken en de wettelijk verplichte bijdragen. Vraag Mazda-dealer Kolenaar met vestigingen in Enschede en Hengelo naar de volledige actievoorwaarden.