Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Auto Bleeker aangesloten bij
formule Bosch Car Service

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Auto's zijn bij Bosch Car Service in goede handen voor onderhoud en herstelwerkzaamheden. Sinds 1 april heeft ook Auto Bleeker uit Oldenzaal zich aangesloten bij de formule van Bosch Car Service.

'Bosch is koploper op het gebied van elektronica', zegt vestigingsmanager John Vlutters. 'Ongeacht het merk is in elke auto wel een onderdeel van Bosch te vinden. Als Bosch Car Service garage zijn we bij Auto Bleeker thuis in onderhoud en reparatie van alle automerken. Bij onderhoud en reparatie van de auto worden Bosch-onderdelen van originele fabriekskwaliteit gebruikt. Hierdoor blijven auto's voldoen aan alle fabrieksspecificaties en gaat er niets verloren op het gebied van garanties en veiligheid. Klanten die hun auto bij ons langs brengen voor een onderhoudsbeurt, komen bovendien in aanmerking voor de Bosch Car Service Pechhulp, waarmee ze 24 uur per dag in heel Nederland en Europa recht hebben op professionele hulp bij pech onderweg.'

Momenteel loopt er ook een APK-actie bij Bosch. Iedereen die zijn auto voor een APK-keuring langs brengt bij Auto Bleeker, maakt kans om een auto te winnen ter waarde van 10.000 euro. Meer informatie over deze actie is te vinden op www.apk2016.nl.

Ook op het gebied van autoverkoop is Auto Bleeker een universeel bedrijf geworden. 'Naast Opel en Kia verkopen we nu ook alle andere nieuwe merken', geeft John aan. 'Daarnaast hebben we altijd 75 gebruikte auto's in verschillende prijsklassen op voorraad staan.' Het team van Auto Bleeker, dat al heel lang samenwerkt en al jaren voor dezelfde vestiging actief is, heet klanten van harte welkom aan de Hamburgstraat 28 in Oldenzaal.