Afbeelding
Foto: Steef Alblas

ŠKODA's grote
SUV heet Kodiaq

ŠKODA's nieuwe grote SUV heet Kodiaq. De naam verwijst naar de Kodiak-beer die op het gelijknamige eiland leeft, dat net onder de zuidkust van Alaska ligt. De spelling is afgeleid van de taal van de inheemse bevolking: de Alutiiq. De nieuwste SUV van ŠKODA wordt in de tweede helft van 2016 aan de wereld gepresenteerd.

'Discover new ground' is de slogan die de Tsjechische autofabrikant hanteert voor de lancering van de ŠKODA Kodiaq. Het model markeert de start van het nieuwe SUV-offensief van het merk en zal in het snelgroeiende SUV-segment ongetwijfeld nieuwe klanten naar het merk ŠKODA trekken. De ŠKODA Kodiaq debuteert in de tweede helft van 2016, de introductie staat gepland voor begin 2017.

ŠKODA claimt zaterdag

Het bekendmaken van de naam ŠKODA Kodiaq is voor ŠKODA in direct het startschot om een grootschalige merkcampagne te lanceren. Zaterdag 7 mei was de start van een opvallende TV-commercial, waarin de rol van de auto in het dagelijks leven centraal staat. ŠKODA claimt de zaterdag. Zaterdag is de drukste dag van de week. Je rijdt van hot naar her. Sportclubs, kinderfeestjes, weekboodschappen, bouwmarkt, familiebezoek. Het is de dag waarop de ŠKODA-modellen het beste tot hun recht komen. Het thema is dan ook: Zaterdag is hard werken. Dus kun je wel een beetje hulp gebruiken.

Compleet modelprogramma

Het modelprogramma van ŠKODA loopt uiteen van de kleine Citigo tot aan het vorig jaar geïntroduceerde nieuwe vlaggenschip, de Superb, die afgelopen maand tot Leaseauto van het Jaar 2016 is uitgeroepen. De ŠKODA Kodiaq vormt binnen dit complete modelprogramma nu de vijfde belangrijke modellijn voor het Tsjechische merk. Voor meer informatie over ŠKODA bent u welkom bij ŠKODA-dealer Göritzlehner aan de Diamantstraat 29 in Hengelo.