Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Catering De Postkoets: compleet
met tent en praattafels voor weinig

Bistro De Postkoets heeft de cateringactiviteiten drastisch uitgebreid met een compleet food- en non foodprogramma tegen vaste lage prijzen. Een all-in barbecue met tent, praattafels en alle bijkomende zaken wordt al op locatie gebracht voor € 19,50 per persoon. "Gezien de enorme vraag en de enthousiaste reacties op onze catering hebben we het aanbod fors uitgebreid", meldt uitbater Sjoerd Franke.

Naast de barbecuecatering zijn er al vanaf € 8,50 per persoon buffetten (voor alleen een barbecue) tot € 12,50 per persoon voor een buffet royal en € 15,- per persoon voor een luxe buffet (zonder drank). Vanaf 20 personen heeft men de keuze uit een hapjesbuffet met alles erop en eraan voor € 25,- en een luxe buffet voor € 35,- per persoon (inclusief drank). Bij het luxe buffet is zelfs de koffie met een petitfour inbegrepen. En verder wordt de hele mikmak meegeleverd die je nodig hebt voor een topfeest.

"De ervaring leert dat mensen die een feest geven, dat steeds vaker helemaal verzorgd willen hebben", zegt Franke. "Nadat we een tijd terug een paar keer achter elkaar de vraag kregen of we er ook een partytent bij konden leveren, hebben we dat ook in het pakket opgenomen. En dan kunnen de tafels en de drank er ook nog wel bij. Het is niet meer nodig om nog zaken in huis te halen. Alleen voor de gezelligheid moet men zelf zorgen."

Over de prijzen is Franke duidelijk. "We kunnen deze all-in tarieven zo laag houden dankzij de grote vraag naar catering. Men heeft kennelijk ontdekt dat kwaliteit helemaal niet de hoofdprijs hoeft te kosten en komt daarom naar De Postkoets." Sjoerd Franke wijst verder nog op het zomermenu van De Postkoets en uiteraard het lezersmenu tegen de inmiddels vaste prijs van 25 euro per persoon tegen inlevering van de bon in deze Hart-krant. "In de winter gaan we op dezelfde basis door met de stamppotbuffetten, maar dan leveren we er een heater bij voor in de tent."

Voor reserveringen: www.bistrodepostkoets.nl.