Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Voor Vakmanschap naar Step Stones in Hengelo.

De tuin wordt steeds belangrijker in ons leven. Wij willen graag allemaal een mooie tuin en willen daar onze tijd zo prettig mogelijk doorbrengen. Step Stones biedt u alle inspiratie en informatie voor de tuin die u wenst te creëren.

Wij hebben een breed assortiment op het gebied van bestrating; een diversiteit aan tegels, stenen, beton- en (oud)gebakken klinkers, natuursteen, bordermaterialen, kunstgras, tuinhout, verlichting, muur­e­le­menten en decoratieve materialen om uw tuin naar uw wens in te richten. In onze showtuin tonen wij u verschillende mogelijkheden en geven wij u advies over de verschillende materialen.
Echter de kwaliteit van uw bestrating en inrichting wordt ook bepaald door minder zichtbare onderdelen. Net als bij de bouw van een huis, moeten uw tuin en bestrating van onderaf worden opgebouwd. Mede afhankelijk van de belasting van uw straatwerk is het van belang waaruit de ondergrond bestaat en of deze dient te worden verbeterd. Niet minder belangrijk zijn de opsluiting en afwatering van uw bestrating om te voorkomen dat de bestrating wegzakt. Om de basis van uw tuin en bestrating verder op orde te krijgen is het van belang te weten waar u eventueel verlichting wenst en of u de groei van onkruid wenst te minimaliseren. Bij Step Stones kunt u zich laten adviseren door deskundigen. Indien nodig komt Step Stones de situatie ter plekke beoordelen. Het uitgebreide assortiment biedt ongetwijfeld een passende en elegante oplossing.
De uitvoering van uw opdracht of ontwerp kunt u volledig in handen geven van Step Stones. De stratenmakers en tuininrichters van Step Stones beschikken over jarenlange ervaring. Dit biedt u een aantal waardevolle voordelen. Step Stones draagt volledig zorg voor de uitvoering; van het bestellen van het materiaal tot en met de oplevering. U heeft slechts één aanspreekpunt voor advisering, leveren en aanbrengen én niet onbelangrijk, door de ervaring van Step Stones is uw project sneller gerealiseerd.
Wij bieden u graag de mogelijkheid veel van de materialen in onze showtuin te komen bekijken zodat u nog beter tot uw keuze kunt komen. Bij Step Stones kunt u rekenen op een deskundig op maat gesneden advies.
U bent van harte welkom bij:
Step Stones
Wegtersweg 28
7556 BR Hengelo
074-2423261
www.step-stones.nl