Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Wardo, de verwonderaar, op
29 mei in het Rabotheater

In het Rabotheater neemt op zondag 29 mei (aanvang 14:30 uur) Wardo, de verwonderaar, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, het publiek mee in de wonderlijke wereld van kleine en grote illusies en onvoorstelbare goochelkunsten. Niet alleen kinderen, maar ook hun ouders, opa's en oma's zullen zich verwonderen.

Wardo droomt ervan om ooit te kunnen vliegen, maar om dit te kunnen bereiken zal hij eerst een aantal wonderlijke opdrachten moeten vervullen. Vergezeld door een mysterieuze Hartendame en een pratend konijn gaat Wardo met hulp van het publiek de uitdaging aan. In een magisch avontuur verbaast Wardo het publiek met verschijningen, verdwijningen, vliegkunsten en voorspellingen. De jonge verwonderaars in het publiek worden veelvuldig uitgenodigd actief deel te nemen aan de acts en krijgen hier en daar zelfs een truc uitgelegd, zoals dat hoort in Wonder School.

Rabotheater Hengelo (Beursstraat 44) nodigt de kinderen uit om samen met Wardo hun eigen supergave, grappige of wonderlijke goocheltruc te laten zien op het podium in de foyer van het theater, tijdens de Wonder School Afterparty. Aanmelden kan op de dag zelf voor de voorstelling in de foyer van het theater. Alle kinderen ontvangen na afloop een echt Wonder School Diploma.

Kaarten (€ 12,00 per stuk) kunnen worden gereserveerd via www.rabotheaterhengelo.nl of door te bellen met 074-2556789 (exclusief reserveringskosten). Meer informatie: www.WonderSchoolLIVE.nl.