Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Hengelo wordt slimmer met... Menno Both

Ik ben Menno Both en start op 18 mei met een basiscursus social media voor privé en/of zakelijk gebruik. Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen bedrijf.

'Social media' veranderen dagelijks ons leven. De digitale revolutie is niet te stoppen. De wereld wordt meer open en transparant. Hier zitten goede en minder goede kanten aan. Samenwerken, communicatie, relaties, eigenlijk alles wordt beïnvloed door de komst van Internet, Apps en social media. Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen over het gebruik van social media te informeren, de vaardigheden bij te brengen om hier zo optimaal mogelijk mee om te gaan, maar ook om dit optimaal in te zetten in de eigen organisatie of voor persoonlijk gebruik. Er dreigt een kennisgat te ontstaan tussen mensen die weten hoe ze social media kunnen inzetten en de mensen die dat niet weten.                        

Het verschil tussen de mensen zonder kennis en met kennis wordt steeds groter. Dit was voor mij een reden om bij de Volksuniversiteit trainingen en cursussen te gaan verzorgen. In de basiscursus social media maak ik u bewust van de kracht en impact van social media. Daarnaast is er aandacht voor het ontwikkelen van een eigen social media strategie en het inzetten van de drie grootste platformen (LinkedIn, Twitter en Facebook) voor zakelijk en privé gebruik en hoe deze beide verweven zijn.

Menno Both

www.volksuniversiteit-hengelo.nl