Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Baby & Kids spektakel in Delden

Op 15 mei (Eerste Pinksterdag) staat er bij de Weijenborg in Delden een bruisend Baby & Kids spektakel op het programma. In samenwerking met Stichting Mamacafé Twente en vele vrijwilligers wordt er een spetterend en gratis evenement georganiseerd voor het hele gezin en voor aanstaande ouders.

De paardentram zal klaar staan om een leuke rondrit door Delden te verzorgen, sportclubs laten je kennismaken met voetbal en handbal, de Weijenborg verzorgt een spannende competitie Archery Tag, je kunt boerenstraatgolfen en er is een straattekenwedstrijd. De rode loper van de modeshow van baby- en kinderkleding gaat van CountryWishes door het centrum naar de Weijenborg, waar ook binnen de modeshow wordt voortgezet. Vele modelletjes in spe hebben zich aangemeld en het belooft een prachtige en vertederende modeshow te worden.

De kinderen kunnen knutselen, ze worden geschminkt, ze kunnen muziek maken en zich uitleven op het springkussen. Laat je lekker opmaken bij de stand van Wellness en Beauty Vital, snuffel langs de vele kraampjes met leuke hebbedingetjes voor je kindje van 0 tot 12 jaar en zoek leuke dingen voor jezelf uit. De aanstaande vaders en moeders kunnen zich laten informeren door de kraamzorgorganisaties over zwangerschap, bevalling en de zorg voor je baby. Bij de stand van de doula krijg je alles te horen over deze bijzondere begeleiding tijdens de bevalling. Een onderwerp waar niemand graag aan denkt, maar wat wel superbelangrijk is, wordt verzorgd door de EHBO: hoe moet je handelen bij verstikking en hoe moet je reanimeren bij een kind.

Babyzwemmen, babymassage, babygebaren, met de oudere kinderen muziek maken, dansen, theater, sport: van alles komt aan bod tijdens het Baby & Kids spektakel. De vele eet- en drinkstands zorgen voor de inwendige mens, de papa's kunnen lekker los gaan aan de bar in het Papacafé, maar ook daar is veel interessants: papa's kunnen strijden om de titel 'Handigste Papa'. Hoe snel kun jij de luier verschonen, hoe mooi kun je haar invlechten en welke kennis heb je over allerlei verzorgingstaken? Er zijn diverse leuke prijzen te winnen.

Het Baby & Kids spektakel vindt op zondag 15 mei van 10:00 - 17:00 uur plaats bij de Weijenborg aan de Spoorstraat 16 in Delden. De entree is gratis; voor vragen kan er telefonisch contact worden opgenomen met Marijn en Erna Hemersma (06-52074362).