Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Demonstratieavond
over mediumschap

De mediums Pien Zijlstra en Ingrid Nijhuis houden op donderdagavond 12 mei om 19.30 uur een demonstratieavond mediumschap in het 'Met Hart en Ziel Centrum voor gezond zijn, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit' aan de Bornerbroeksestraat 2a in Borne. Op deze avond maken zij contact met de geestenwereld en zijn zij de stem voor de overledenen.

Veel mensen denken dat het leven na de dood ophoudt te bestaan. Zij hebben gelijk dat het fysieke lichaam vergaat, maar zij zijn zich bewust dat het energetische lichaam en de ziel voort blijven bestaan en alle herinneringen met zich meenemen. Tijdens de demonstratie geven de mediums bewijs over het karakter of de manier van overlijden of gedeelde herinneringen. Zij proberen de overledene als het ware weer tot leven te brengen. Op deze avonden willen de mediums het voortbestaan van de ziel laten ervaren, dat het leven doorgaat en dat je na het overlijden kan blijven communiceren met je dierbaren.

De mediums zij afgestudeerd aan het Trainingscentrum voor Mediumschap in Zenderen en volgen regelmatig trainingsweken in de Zwanenhof of in Engeland aan het Arthur Findley College om het mediumschap te blijven professionaliseren.

Vooraf aanmelden via ingridnijhuis@gmail.com of 0651071122.Meer info: www.methartenzielcentrum.nl en www.ingridnijhuis.nl.