Ford: vier nieuwe
Vignale-modellen

Ford heeft vier nieuwe modellen aan de Vignale-lijn toegevoegd. Ford presenteert de Edge Vignale, de eerste Vignale SUV, en de S-MAX Vignale.

Ford Vignale is het beste wat het merk Ford te bieden heeft. Vignale belooft een unieke eigenaarservaring, samen met een bijzonder design dat is geïnspireerd door wereldwijde mode- en interieurtrends.

Ford presenteerde de S-MAX Vignale in exclusieve parelmoerlakken in de kleuren Vignale Milano Grigio en Vignale White Platinum. De Edge Vignale wordt getoond in de rijk bruine metaallak Vignale Ametista Scura en in Vignale White Platinum. Beide auto's zijn voorzien van de kenmerkende zeshoekige Ford Vignale-grille met een donkere matte afwerking en gepolijste aluminium omlijsting. De zorgvuldig samengestelde exterieurdetails versterken het gevoel van exclusiviteit, met onder andere de exclusieve mistlampen met verchroomde afwerking op de Edge Vignale, de aluminium Vignale-sierlijsten met reliëf rond de achterklep van de Ford S-MAX Vignale en de 19-inch gepolijste aluminium velgen op beide modellen.

De uitstraling van het interieur van de Ford S-MAX Vignale en de Ford Edge Vignale wordt versterkt dankzij gewatteerd zeshoekig Windsor-leer met opvallende stiksels in tuxedostijl op de stoelen en aan de binnenkant van de portieren. De bekleding is verkrijgbaar in de lichte kleur Cashmere en de donkere kleur Ebony.

De S-MAX Vignale, de Edge Vignale en de Mondeo Vignale zijn standaard uitgerust met het nieuwe SYNC 3-communicatie- en entertainmentsysteem. Het systeem is duidelijk sneller en heeft een opnieuw ontworpen menustructuur. Ook kan men nu eenvoudig 'swipen' en in- en uitzoomen op het scherm.

De overige geavanceerde technologieën zijn onder meer Active Noise Control van Ford, waarbij drie strategisch in het interieur geplaatste microfoons het motorgeluid in het interieur controleren en via het geluidssysteem tegengestelde geluidsgolven worden verzonden om het algehele motorgeluid en de sfeer in het interieur te verbeteren. Tot het aanbod van motoren behoort onder meer de 2.0-liter TDCi-dieselmotor met dubbele turbo en een vermogen van 210 pk.

Voor meer informatie bent u welkom bij Ford-dealer Noordegraaf aan de Provincialeweg Zuna 2 in Rijssen.