Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Lekker Twente Familiedag
bij Buitenplaats De Houtmaat

Onder het motto 'Dauwtrappen is nog nooit zo lekker geweest' organiseert Buitenplaats De Houtmaat in Hengelo op Hemelvaartsdag (donderdag 5 mei) een Lekker Twente Familiedag. Dit jaar is het de derde keer dat dit smakelijke evenement wordt georganiseerd.

Op het prachtige terrein van De Houtmaat (Houtmaatweg 9, Hengelo) is op 5 mei van 11.00-19.00 uur van alles te proeven en te beleven. Op Hemelvaartsdag kunnen bezoekers in een ongedwongen sfeer volop genieten van dit unieke openluchtrestaurant van Twente. Maar liefst dertig standhouders presenteren zich op deze dag. Bij de kraampjes en Foodtrucks worden allerlei culinaire gerechten gepresenteerd. Hartige, zoete, koude en warme lekkernijen: het is allemaal te vinden op de Lekker Twente Familiedag.

Kortom, op 5 mei laat Twente zich van een smaakvolle kant zien bij Buitenplaats De Houtmaat. Lekker eten, gezellig wat drinken en ondertussen genieten van diverse optredens in de muziekkoepel. Pak de fiets en kom ook, geniet mee van een heerlijke dag met volop vertier voor de hele familie. Vanzelfsprekend is op deze Familiedag ook voor de jonge dauwtrappers volop vertier en genoeg lekkers om van te smullen.

De entreeprijs bedraagt € 2,50 per persoon. Het parkeertarief bedraagt € 3,- per auto; de fietsenstalling is gratis. Voor aanvullende informatie: 074-2918112.