Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Neckermann.com opent winkel in Almelo

Neckermann.com wie kent ze niet. Voor de een is neckermann.com vooral nog bekend als postorder bedrijf maar voor veel van u ook als internet warenhuis. Nieuw is dat Neckermann.com als een van de eerste internetwinkels een echte stap naar fysieke winkels maakt. Een stap dichter naar de consument dus.

Met een winkel assortiment in de categorieën; persoonlijke verzorging, schoonmaak artikelen, dieren benodigdheden, huishoudelijke apparaten en gadgets wil Neckermann.com de klant verassen. Online kunnen er nog veel meer artikelen worden gevonden in de categorieën; fashion, elektronica, wonen, tuin & klussen, kinderen, vrijetijd en beauty. De slogan 'alles voor elkaar" kan men op twee manieren uitleggen, zo is deze ook bedoeld.

Op deze manier komen we dichter bij onze klant en kunnen we onze klant nog beter van dienst zijn. Retouren kunnen inmiddels worden afgehandeld in de winkels en binnenkort zullen de winkel ook als afhaalpunt worden gebruikt. Komt u niet uit het bestelproces of heeft u product vragen die u liever persoonlijk aan een verkoper stelt? Ook hiervoor kunt u terecht in een van onze winkels, onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Deze week zijn de eerste negen winkels in Nederland open en zijn ook de eerste winkels in België open gegaan. In totaal wil Neckermann eind april 15 winkels hebben geopend. Als alle winkels zijn geopend zal Neckermann.com de eerste openingsfolder verspreidden met daarin zeer veel aantrekkelijke winkel en website acties.

Neckermann.com zal eind juni ook het bekende consumenten krediet weer via haar website gaan aanbieden.

De eerste aanbiedingen vindt u elders in deze krant.