Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Joke Bruijs en Gerard Cox
variété in De Oase Bar

Op vrijdag 22 april (20.00 uur) kunt u genieten van ouderwetse variété in het Rabotheater. De Oase Bar, met Joke Bruijs en Gerard Cox, is een bezoek meer dan waard.

Joke Bruijs en Gerard Cox weer samen het theater. De Oase Bar is een voorstelling zoals u die kent van toen: het variété in de puurste vorm. Naast Joke en Gerard is er een rol weggelegd voor Peggy Vrijens. En iedere voorstelling wordt verrijkt met live muziek én twee bekende Nederlandse gastartiesten. Jacques Herb en Jörgen Raymann zijn in Hengelo de speciale gasten van De Oase Bar.

Joke speelt Alie en Gerard is Harry. Ooit de drijvende krachten achter de bekende Rotterdamse schnabbelkroeg De Oase Bar. Maar de tijden zijn veranderd. De bar is inmiddels wat vervallen en Harry wordt een beetje vergeetachtig.

Alie weet hoe ze met de situatie moet om gaan 'voorzichtigheid is nodig en tegenspreken is verboden.' Dus voor Harry is de bar nog steeds De Oase Bar van weleer en hij is in de veronderstelling dat iedere artiest er nog graag wil optreden. De Oase Bar bestaat toch 60 jaar? Het is toch reden voor een feestje? Maar lukt het Alie samen met Willemijn (Peggy Vrijens) de Oase Bar weer in volle glorie te laten herleven? Komen de gastartiesten langs? Beleef het mee in De Oase Bar.

'Gerard Cox is fenomenaal als kroegbaas Harry. Hij vertelt moppen als Lou Bandy en spot met zichzelf en zijn leeftijd. Joke Bruijs is zijn vrolijke echtgenote, Alie. De dialogen tussen de drie zijn vlijmscherp en zorgen ervoor dat De Oasebar, tussen al het lachen door, mooie tragiek krijgt." (**** Telegraaf)

Meer informatie en kaartverkoop: www.rabotheater.nl