Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Verstrooiers met 'Getroffen, maar
niet verslagen' in het Kulturhus

In 2016 brengt theatergroep de Verstrooiers een unieke musicalproductie: 'Getroffen, maar niet verslagen'. Deze is te zien in het Kulturhus Borne op zaterdag 23 april (20.00 uur).

Het was een lang gekoesterde wens van regisseur Karel Kunne om een eigen voorstelling te maken. Deze wens kan nu eindelijk gerealiseerd worden. Theatergroep De Verstrooiers heeft in de huidige samenstelling precies de juiste kwaliteiten in huis om dit indrukwekkende stuk op de planken te brengen.

De fascinatie voor geschiedenis en in het bijzonder WO II is de basis geweest voor het ontstaan van deze productie. Geïnspireerd op en door verhalen van de generatie Twentenaren die - in de bloei van hun leven - de oorlog hebben meegemaakt. Hoe is deze periode beleefd in een kleine Twentse gemeenschap?

Persoonlijke twijfels, verraad en solidariteit drijven die gemeenschap niet uit elkaar, maar zorgen juist voor verbinding. Een indringend verhaal, waarin jonge mensen ondanks de brandende wereld toch op zoek zijn naar hun geluk.

Tickets (€ 15,- p.p.) kunnen online gekocht worden via www.kulturhusborne.nl - telefonisch (kassa): 074 – 2657200 - mail: receptie@kulturhusborne.nl