Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Bram van de Vlugt met
familie (& co) in De Bond

Vrijdag 22 april staat Bram van de Vlugt samen met zijn familie (& co) in Stadstheater De Bond met de voorstelling De drievingerige luiaard. De voorstelling begint om 20.15 uur.

De drievingerige luiaard is een programma waarin Bram van der Vlugt verhalen vertelt rond het thema: kleine vergissingen met grote gevolgen. Een luiaard die denkt dat hij slim is, een ééndagsvlieg op zoek naar de liefde van zijn leven, een burenruzie in de sauna... en het bombardement op het Bezuidenhout in den Haag in maart 1945 waar Bram woont als hij 10 jaar oud is.

Van der Vlugt&Co is ontstaan toen vader Bram en zoon Floris van der Vlugt op een mooie herfstdag besloten dat het hoog tijd werd om samen iets te gaan maken. Zus/dochter Hester van der Vlugt en goede vriend Lucas Dols maakten het ensemble compleet.

Het hechte gezelschap koos een interessante uitdaging: hoe verenig je het werk van een acteur, een klassiek violiste en twee jazzmuzikanten? Ze vonden de concertvertelling uit; Bram vertelt en Floris componeert muziek bij de gedichten en verhalen die zijn vader uitkiest. Hij daagt hierbij zijn zusje uit om te improviseren en zadelt zichzelf en Lucas op met kamermuziek. Bram past zijn vertelritme aan de muziek aan en andersom.

Bram van der Vlugt verteller – Floris van der Vlugt saxofoon en klarinet – Hester van der Vlugt / Merel Jonker viool – Lucas Dols contrabas

Meer informatie artiest(en): www.hummelinckstuurman.nl

Kaarten kosten € 19,00 p.p. en zijn verkrijgbaar bij Stadstheater De Bond of via de website www.stadstheaterdebond.nl