Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Zaterdag Kavelmarkt
bibliotheek Hengelo

Zelf of samen een huis bouwen? Wie op zoek is naar een mooie kavel in Hengelo kan op zaterdag 16 april terecht op de Kavelmarkt in Bibliotheek Hengelo.

Bezoekers krijgen informatie over het veelzijdige kavelaanbod van de gemeente en van een aantal projectontwikkelaars in de gemeentelijke projecten. Er is de hele dag een architect aanwezig die voor mensen schetst wat er mogelijk is op hun droomkavel. En een deskundige vertelt meer over energieneutraal bouwen.

Tijdens de Kavelmarkt kunnen bezoekers kennis nemen van de gemeentelijke projecten waarbinnen vrije kavels te koop zijn. Er zijn kavels voor verschillende woonwensen. Of men nu in de stad wil wonen of liever bij het buitengebied. Er is informatie over het bestaande en nieuwe aanbod, over de ligging, de kavelgrootte en de kosten van de kavels.

Bezoekers kunnen ook het aanbod van projectontwikkelaars bekijken binnen de gemeentelijke projecten. De volgende bedrijven laten zien welke woningen ze in die projecten te koop hebben: Droste Aannemingsbedrijf, Hegeman samen bouwen, Welbions, Holtkamp Projectontwikkeling, Ter Steege, KLOOS2 en Dura Vermeer.

Mensen die energie willen besparen met hun nieuwe woning kunnen ook op de Kavelmarkt terecht. Er is de hele dag een deskundige aanwezig die meer kan vertellen over energieneutraal bouwen.

De Kavelmarkt op zaterdag 16 april begint om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur in de in de bibliotheek Hengelo aan de Beursstraat 34. Kijk voor meer informatie op www.kavelsinhengelo.nl of volg ons op Facebook: Kavels in Hengelo.