Afbeelding
Foto: onbekend

Auto & Service verhuist naar nieuw bedrijfspand

Auto & Service gaat medio 2016 op bedrijventerrein Westermaat in Hengelo verhuizen naar een nieuw, efficiënt complex. Hier kan men terecht voor alle service en verkoop van Audi, Seat, Škoda en Volkswagen. De nieuwe locatie ligt op slechts 100 meter van het bestaande pand.

Auto & Service is dé specialist in verkoop en onderhoud van de merken Audi, Seat, Škoda, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Het autobedrijf maakt onderdeel uit van Bovag en Bosch Car Service. Ook met uw lease-auto of voor afhandeling van fabrieksgarantie kunt u bij Auto & Service terecht. Auto & Service werkt op een transparante wijze en dit heeft zelfs geresulteerd in een fotokaart die u samen met de werkplaatsfactuur meekrijgt. Op deze fotokaart staan foto's, gemaakt door de monteurs, van de werkzaamheden uitgevoerd aan uw auto. Het autobedrijf heeft alles onder één dak en biedt nieuwe concepten aan zoals gratis mobiliteitsservice bij onderhoud, Auto Onderhoud Plan, bandenopslag, verlengde garantie, lease en verhuur.

Ondernemer Tim Mangelaars spreekt van Auto & Service 2.0. 'Afgelopen jaren hebben we bewezen klant- en servicegericht te werken. Dit blijkt niet alleen uit onze onderscheidingen als Bovag Autobedrijf van het Jaar en de Topper Award van BesteGarage.nl, maar met name uit onze klantbeoordelingen! Door deze transparante en servicegerichte werkwijze zijn we nu uit het bestaande pand gegroeid. Door de verhuizing kunnen we efficiënter te werk gaan, waardoor we de klant nog beter van dienst kunnen zijn. We kunnen ons serviceniveau naar een nog hoger niveau tillen, waardoor ik durf te spreken van Auto & Service 2.0. Het nieuwe complex ligt nog geen minuut van het bestaande pand vandaan. Bij de verbouwing houden we rekening met duurzaamheid, zodat we 'Erkend Duurzaam' gecertificeerd blijven.'Op de nieuwe locatie kunnen ook onze lease-activiteiten en de verhuuractiviteiten van Rent en Go uitgebreid worden. Met recht dus: Auto & Service 2.0.'

De verwachting is dat Auto & Service medio 2016 verhuist naar de nieuwe locatie aan de Vosboerweg 3 in Hengelo. Tot die tijd kunnen klanten terecht op het vertrouwde adres aan de Hassinkweg 15 te Hengelo.