Afbeelding
Foto: onbekend

'De Vrolijke Noot': revue
Stork-Nus in Rabotheater

Ook dit seizoen komt Stork Nus met een vrolijke revue voor jong en oud. Van donderdag 7 tot en met zondag 10 april wordt De Vrolijke Noot opgevoerd in het Rabotheater in Hengelo.

In het Twentse dorp van Diena en Engbert is iedereen in rep en roer. Een bekende Nederlandse artiest, die haar roots niet is vergeten, geeft een concert in de buurt. De bewoners verdraaien het nieuws, met grote gevolgen. De uiteindelijke boodschap levert hilarische taferelen op, natuurlijk gesproken in het Twentse dialect. Er zijn spectaculaire gastoptredens van topatleten uit de regio, komische ontwikkelingen tijdens zangwedstrijden en na een onverwachte ontknoping volgt er een muzikale grande finale.

Laat u verleiden tot een onbezorgde avond plezier. Kom genieten van muziek en dans, van sketches, van schitterende decors en kostuums. En na afloop natuurlijk de afterparty met live muziek. Tot ziens bij Stork Nus in het Rabotheater.

De voorstelling is te zien op donderdag, vrijdag en zaterdag om 20.00 uur en op zondag om 14.00 uur. De entree bedraagt € 17,50. Meer info op www.stork-nus.nl