Bij Piest XXL willen ze altijd dat extra beetje service en advies geven.
Bij Piest XXL willen ze altijd dat extra beetje service en advies geven.

Van Piest naar PIEST XXL

Algemeen

Van Piest naar PIEST XXL. De afgelopen maanden hebben we onze showroom aanzienlijk uitgebreid. Zowel de elektronicawinkel als fietsenzaak hebben een grondige facelift gekregen. Met de nieuwe aankleding van de winkel zijn we klaar voor een frisse winkelervaring en gaan we op naar ons 100 jarig bestaan!

ENSCHEDE - Inmiddels is ook onze vernieuwde webshop in de regio Twente op de kaart gezet. Dus 7 dagen in de week én 24 uur per dag kan iedereen bij PIEST.nl shoppen! Kenmerkend voor Piest XXL zijn de enorme keuze in modellen zowel voor elektronica als voor fietsen en elektrische fietsen. Ondernemen is anticiperen, blijft ons motto. We investeren in duurzaamheid met een nieuw plafond met LED-verlichting. Verduurzaming zal ook plaats vinden door middel van zonnepanelen op het dak van ons winkelpand.

Anticiperen is ook investeren in de technisch opleidingen van ons personeel. We continueren onze relatie met witgoed leverancier als Service partner van Miele, Samsung, Bosch, Jura, AEG, Whirlpool, Siemens. Bent u klant bij Piest dan kunt u altijd gebruik maken van onze service afdeling. Wel zo prettig als je onverwachts een probleem met een apparaat ervaart. Anticiperen betekent ook dat we rechtstreeks contact hebben met alle grote merken. We kunnen daarom direct schakelen in ons assortiment en investeren in voorraden, zodat u bij ons niet hoeft te wachten op de levering van een nieuwe inbouwvaatwasser of inbouw inductie kookplaat. Onze inbouwspecialisten zijn dagelijks bezig inbouw apparatuur in nieuwe of bestaande keukens te plaatsen. Hebt u daarbij hulp nodig? Dan hebben wij een gratis inmeetservice aan huis.

Onze fietsenwinkel is de afgelopen maanden voorzien van een nieuwe werkplaats. Hierin kan elk onderhoud, vakkundig worden uitgevoerd. Hoewel bekend is dat de levering van E-bikes onder druk staat, hebben wij meestal voor iedereen direct een mooie (elektrische) fiets uit voorraad leverbaar. Dus wil je morgen op een nieuwe (elektrische) fiets onze winkel uit fietsen dan kan dat! Kom vrijblijvend langs voor een proefrit en wij helpen u graag! Tenslotte anticiperen we op het gebied van elektronica misschien nog wel het meest. De nieuwste modellen 2022 van Samsung, LG, Philips en Sony zijn afgelopen weken bij ons binnen gekomen. De presentatiewanden zijn opnieuw ingericht en alle nieuwe televisies zijn klaar om bewonderd te worden. De nieuwste OLED’s, Nano LED’s, en QLED tv’s zijn direct leverbaar. In de Sonos Experience Room kunt u altijd terecht voor een geluidsdemonstratie. Uiteraard kun je tegenwoordig overal je producten kopen, echter bij Piest XXL doen we ons best u altijd dat extra beetje service en advies te geven, dat prettig is bij de aankoop. Daarnaast zijn we groot genoeg om concurrerende prijzen te hanteren. Dit is in onze visie ook een absolute vereiste, op weg naar ons 100 jarig bestaan.

Piest XXL

Anticiperen is ook investeren in de technische opleidingen

Afbeelding
Een dansoptreden op Koningsdag. Foto: Remco Ditmar.
Koningsdag in centrum Hengelo met volop vertier voor jong en oud 17 uur geleden
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 17 uur geleden
Daan Rots in actie tegen Excelsior. (Foto: Bas Everhard)
FC Twente bijna zeker van groepsfase Europa League 17 uur geleden
Liesbeth van Berkel-Vollenbroek.
'Levensverhaal schrijven' met Liesbeth van Berkel-Vollenbroek 17 uur geleden
Vanuit andere havens zijn de havenmeesters in Hengelo bereikbaar via onder meer marifoon en e-mail.
'Wij zijn gastheren en gastvrouw' 22 apr, 11:48
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 apr, 10:07
Wim Maulany geeft weer een tweetal cursussen bij de Volksuniversiteit Hengelo.
Cursussen Tai Chi Chuan en QI-gong gegeven door Wim Maulany 18 apr, 11:32
Marjon Weerink met het boek Podiumbeest. Eigen foto.
Ook dit jaar een nominatie voor boekenschrijfster Marjon Weerink 18 apr, 11:29