Boxspring Slaapcomfort houdt een win-actie.
Boxspring Slaapcomfort houdt een win-actie.

Boxspring Slaapcomfort is geopend

Algemeen

Boxspring Slaapcomfort geeft, naar aanleiding van de opening op Woonboulevard Almelo, een tweepersoons boxspring ter waarde van 998 euro weg!

Almelo - Slaapt u niet goed, wordt u niet fijn wakker of bent u simpelweg gewoon toe aan een nieuw bed? Kom dan eens kijken bij de nieuwe ruim opgezette vestiging van Boxspring Slaapcomfort op Woonboulevard Almelo.

Op tweede paasdag opende Boxspring Slaapcomfort haar deuren op Woonboulevard Almelo. En om dit te vieren geeft Boxspring Slaapcomfort een tweepersoons boxspring ter waarde van 998 euro weg! Om dit te winnen moet u facebookvriend van Woonboulevard Almelo worden en (op de fb-tijdlijn van Woonboulevard Almelo) de vlog liken en delen.

Ontwerp uw eigen droom 

Boxspring Slaapcomfort onderscheidt zich doordat uw boxspring binnen twee weken na bestelling gratis bij u thuis bezorgd en gemonteerd wordt. Ook nemen ze gratis uw oude bed retour om gerecycled te worden. De snelle levertijd kan gehanteerd worden, omdat deze hoogwaardige boxsprings in een Nederlandse fabriek gefabriceerd worden.
U bepaalt niet alleen de afmeting van de boxspring, maar ook de hoogte en het model van het hoofdbord. Daarnaast heeft u keuze uit meer dan 650 soorten kleurvarianten en materiaalsoorten. Dit in combinatie met 90 dagen slaapgarantie maakt het uniek.

Nuchtere aanpak

In 2015 opende Boxspring Slaapcomfort haar eerste winkel in Ambt Delden. Al snel bleek dat zowel jong als oud deze Twentse beddenspecialist met haar diverse keuzemogelijkheden wist te vinden. Boxspring Slaapcomfort staat garant voor ruim opgezette winkels waar mensen in alle rust rond kunnen kijken.
Daarnaast hanteren de adviseurs in de winkel een nuchtere aanpak. Bent u op leeftijd en krijgt u uw oude bed zelf niet uit elkaar? Dit wordt kosteloos gedaan, waarna het bed wordt gerecycled. Ook belangrijk is de 90 dagen slaapgarantie.

Voor deze slaapgarantie worden geen extra kosten gerekend. Omdat Boxspring Slaapcomfort vertrouwd op haar advies en kwaliteit van de producten hanteren zij een niet goed 100 procent geld terug garantie op alles.
Daarnaast heeft u vijf  jaar 100 procent garantie. Ook op toppers drie jaar en op senioren bedden met hoog/laag systeem tien jaar. Na de opening in Ambt Delden liet Enschede niet lang op zich wachten en nu is er dus ook een grote winkel geopend op Woonboulevard Almelo.

Naast de boxsprings kunt u bij Boxspring Slaamcomfort ook uitstekend slagen voor matrassen, toppers (waaronder split toppers), dekbedden, kussens en bedtextiel. Het bedtextiel sluit perfect aan bij de ontworpen boxspring met een ruim assortiment dekbedovertreksets, maar natuurlijk ook met moltons en hoeslakens, geschikt voor matras, topper en splittopper. Boxspring Slaapcomfort bevindt zich tussen de Jysk en de Gamma. Kom in een ongedwongen sfeer inspiratie op doen.’’

door Juliette Vrijhoeven/Woonboulevard Almelo

‘laat u naar wens vrijblijvend adviseren’

Afbeelding
Ivar Homma (links) en Bas oude Luttikhuis
Nieuw tijdperk voor Oude Luttikhuis 4 uur geleden
Peter van Lange.
'Zin in levensbeschouwing' met Peter van Lange op 10 april 26 mrt, 14:32
Afbeelding
Paasshow bij Zuithof 26 mrt, 14:30
Patricia van Deutekom presenteert haar twee meest recente werken; het duet étude des hommes en kwartet Unman. Foto: Martijn Kappers
Homme: een indrukwekkende double-bill van LAVA Collective 26 mrt, 14:28
Afbeelding
Palmpasen! 26 mrt, 14:27
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 26 mrt, 11:48
Het Sideways BMX Racing Team. Eigen foto.
Op jacht naar veel finalerondes 22 mrt, 12:31
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:54