Afbeelding

Veel lof voor Gildebor

Algemeen

HENGELO - Een mooi succes voor Gildebor. “We zijn enorm blij en trots te kunnen melden dat Gildebor het ISO 45001 certificaat heeft behaald. Onze algemeen directeur Robert Monninkhoff ontving het certificaat uit handen van Alex de Wals van TÜV Nederland”, laat Gildebor weten. 

Gildebor wil een kwalitatief goede organisatie en werkgever zijn en kiest daarom voor borging van gezondheid, veiligheid en welzijn van haar medewerkers. “Onze opdrachtgevers verwachten dat dit regelmatig getoetst en continu verbeterd wordt. Gildebor kan dit vanaf nu onderbouwen met dit certificaat. Het is een objectief bewijs dat de arbeidsomstandigheden van medewerkers serieus genomen worden en een belangrijke stap in het continu verbeteren van de organisatie.” De auditoren waren vol lof over Gildebor. 

Algemeen directeur Robert Monninkhoff: “Gildebor is nog een jonge organisatie en ondanks dat we elkaar door de coronapandemie minder zagen, is ons dit op professionele wijze gelukt. Er is door de werkgroep op de achtergrond keihard doorgewerkt om deze belangrijke ISO certificering rond te krijgen. Dit is gelukt in goede samenwerking met het adviesbureau Kader.”

Ivar Homma (links) en Bas oude Luttikhuis
Nieuw tijdperk voor Oude Luttikhuis 1 uur geleden
Peter van Lange.
'Zin in levensbeschouwing' met Peter van Lange op 10 april 26 mrt, 14:32
Afbeelding
Paasshow bij Zuithof 26 mrt, 14:30
Patricia van Deutekom presenteert haar twee meest recente werken; het duet étude des hommes en kwartet Unman. Foto: Martijn Kappers
Homme: een indrukwekkende double-bill van LAVA Collective 26 mrt, 14:28
Afbeelding
Palmpasen! 26 mrt, 14:27
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 26 mrt, 11:48
Het Sideways BMX Racing Team. Eigen foto.
Op jacht naar veel finalerondes 22 mrt, 12:31
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:54