Toffe zomerworkshops bij Home Of Talents

  Zonder foto

Op de gloednieuwe website van Home Of Talents staan ze trots bij elkaar in de agenda: vijf toffe zomerworkshops, geprogrammeerd in de laatste week van de zomervakantie! Workshops van telkens één dagdeel. Alle talenten komen aan bod!

De workshops zijn een voorbeeld van de nieuwe benadering van talentontwikkeling bij Home Of Talents, het professionele kunsteducatiecentrum in de gemeente Hof van Twente.

Home Of Talents speelt in op de leerling van de toekomst. Dat weerspiegelt zich in een veelzijdig aanbod met -onder meer- een aantal nieuwe workshops in de laatste week van de zomervakantie. Er zijn workshops op het terrein van live-electronics, producing, freestyle streetdance (allen in Goor), digitale beeldbewerking (in Delden en Goor), of kies je voor de workshop DJ’en met Gijs van Lieshout, op 11 augustus in Soundstation Goor?

Het complete aanbod van Home Of Talents is te vinden op de gloednieuwe website www.homeoftalents.nl. Deze kleurrijke website is ontwikkeld in samenwerking met Webton. De organisatie nodigt iedereen uit hier snel een kijkje te nemen. Wat is jóuw talent?

-

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding