Kunsteducatiecentrum HOT gelanceerd in IKC Magenta

  Zonder foto

Delden - Muziekschool Hof van Twente en Creatief Centrum van de Reggehof gaan samen verder als kunsteducatiecentrum onder de naam HOT – Home of Talents. Dit werd op woensdag 1 juli bekend gemaakt op IKC Magenta, tijdens de huldiging van Jesse Heemink (10 jaar), bedenker van de nieuwe naam. 

Jesse ontving uit handen van de coördinator van (toen nog) de muziekschool een waardecheque voor de gloednieuwe jaarcursus Producing bij docent Gijs van Lieshout en daarnaast een prachtige professionele headset die Jesse in de cursus goed kan gebruiken. Op het podium kreeg Jesse meteen een mini-workshop van zijn nieuwe docent, met zijn klasgenoten als enthousiast publiek. Met een toast op de nieuwe naam werd de geboorte van HOT – Home of Talents beklonken.

Bij HOT - Home of Talents staat het talent van de leerling centraal. Er zijn nieuwe cursussen ontwikkeld voor de leerlingen van de toekomst. Want: “Er zit heel veel talent in de Hof van Twente” volgens directeur Clement Postmus. “Wij willen met een nieuwe benadering die talenten verder ontwikkelen”. In de nieuwe huisstijl, ontwikkeld in samenwerking met Webton, komt dit ook tot uiting. Kleurrijk, speels creatief is er voor ieder talent een plek.

Home of Talents biedt hoogwaardige cursussen en (korte) workshops in muziek- en dansonderwijs, in musical en theater, multimedia, muziekgeschiedenis, beeldende kunst en meer. De cursussen worden gegeven in Delden, Diepenheim, Goor (hoofdlocatie), Hengevelde en Markelo. Afhankelijk van de vraag maar altijd in de buurt. Het beste van muziekschool en creatief centrum komt in Home of Talents samen. Vanaf nu is er één knop voor hoogwaardige kunsteducatie in de gemeente Hof van Twente.

De nieuwe organisatie is te volgen op Facebook en Instagram @hothomeoftalents. In juli wordt ook de nieuwe website gelanceerd, onder de naam www.homeoftalents.nl. Vanaf half augustus ook op Tiktok, onder de nieuwe naam.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden