Beperkte openstelling katholieke kerken in Hengelo

  Zonder foto

Vanaf het weekend van 4 en 5 juli zijn de katholieke kerken in Hengelo weer open voor vieringen. Elke kerk mag, naar rato, een gelimiteerd aantal bezoekers ontvangen, met een maximum van 100. Registratie is echter verplicht!

Op www.degoedeherderhengelo.nl kunnen belangstellenden zich aanmelden, waarbij moet worden aangeven welke viering in welke kerk men wenst te bezoeken. Is online registratie om de een of andere reden niet mogelijk, is er altijd een telefoonnummer van de locatie beschikbaar, waarnaar gebeld kan worden om zich aan te melden. Het nummer staat vermeld op de website en in het infomagazine Samenloop.

Voorlopig zijn er alleen in de Lambertusbasiliek Eucharistievieringen. In de overige kerken worden gebedsvieringen gehouden.

Vrijwilligers zijn steeds aanwezig om alle bezoekers te verwelkomen en te informeren. Ze zijn herkenbaar aan hun hesjes.

In verband met de hygiënemaatregelen wordt iedere bezoeker verzocht minstens 15 minuten voor aanvang van een dienst aanwezig te zijn.

De meest actuele informatie rondom de COVID-19-maatregelen met betrekking tot de Parochie De Goede Herder staat op de website www.degoedeherderhengelo.nl. Het Centrale Secretariaat (074-259 2332) verstrekt desgewenst ook alle inlichtingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding