Kerstman schrijft persoonlijke boodschap

Kerstman schrijft persoonlijke boodschap

  Zonder foto

Het bedrijf Kerstbrief.nl heeft een idee ontwikkeld waarmee mensen elkaar, uit naam van de Kerstman, iets moois kunnen doorgeven. Per brief of sms wordt de persoonlijke boodschap overgebracht. Het is bedoeld als extra momentje van aandacht tijdens deze bijzondere periode rondom de feestdagen.

Eigenaar Robert Kas van Inprovo verwacht dit jaar extra veel drukte. "Het is een bijzonder jaar geweest. Veel mensen zullen de gelegenheid daarom aangrijpen om iets persoonlijks te willen doen. Juist nu het niet mogelijk is om naar elkaar toe te gaan, willen mensen elkaar toch laten weten dat ze aan de ander denken. Eventjes een beetje extra aandacht."

De kerstperiode is elk jaar weer een bijzondere tijd. Het moment om terug te kijken op het jaar dat bijna voorbij is en feest te vieren met familie en vrienden om ons heen. Het is ook het moment van het jaar om iemand ergens voor te bedanken, te laten weten dat je de ander waardeert of een hart onder de riem steken. Iets wat er voor de meeste mensen de rest van het jaar niet van komt.

En zo'n boodschap kan eigenlijk voor iedereen zijn, voor jong of oud, voor familie of collega's, vrienden of buren. Bij Kerstbrief.nl zien ze alles wel voorbij komen. Ze bieden de keuze uit een basisbrief en sms. De verzender geeft aan wat de boodschap precies moet zijn en wanneer het verstuurd moet worden. Vervolgens wordt de brief ondertekend door de Kerstman, geprint, in een envelop gedaan en verzonden. Een sms wordt gestuurd naar het telefoonnummer en moment dat wordt opgegeven, ook met als afzender de Kerstman.

Voorgaande jaren waren het vooral particulieren die van deze dienst gebruik maakten. Dit jaar verwachten ze dat ook bedrijven dit gaan doen. De traditionele kerstkaart wordt steeds minder vaak gestuurd. Bovendien worden die vaak heel algemeen en in grotere aantallen gemaakt. Dat past niet meer bij deze tijd waarin persoonlijkheid steeds meer voorop staat.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden