Filmhuis Hengelo

Filmhuis Hengelo

  Zonder foto

HENGELO - De volgende films draaien komende week in Filmhuis Hengelo:

Rocks

Haar vader is overleden en nadat haar moeder plotseling vertrekt, neemt de 15-jarige Rocks de zorg van haar jongere broertje op zich. Gelukkig wordt ze omringd door haar vriendinnen. Een levendig en hoopvol portret van een groep tienermeiden over vriendschap en opgroeien in wereldstad Londen.

Woensdag 9 december 20.15

Adam

De zwangere, ongetrouwde Samia en Abla, weduwe en alleenstaande moeder van de 8-jarige Warda, bakken in een bakkerij de heerlijkste Marokkaanse lekkernijen. Op ingetogen wijze bieden twee vrouwen elkaar een toekomst.

Donderdag 10 december 20.15

Vrijdag 11 december 15.00

A Perfectly Normal Family

Emma’s vader gaat voortaan als vrouw door het leven. Dit drama wordt verteld vanuit het perspectief van prepuber Emma. Hoe gaat dit gevoelige meisje om met verwarring, verdriet en woede? En hoe geef je als gezin een nieuwe relatie met elkaar vorm terwijl de buitenwereld argwanend meekijkt?

Vrijdag 11 december 20.15

Zaterdag 12 december 20.15

Zondag 13 december 11.00

Deux

De gepensioneerde Madeleine en Nina zijn al tientallen jaren elkaars grote liefde, maar niemand die dat weet. Ze leiden een liefdevol leven samen, tot ze elkaar niet meer kunnen bereiken door een onverwachte gebeurtenis.

Zondag 13 december 15.00

Kaartjes (€10,25, €8,25 voor leden) via de website www.filmhuishengelo.nl of de schouwburg.

Er zijn momenteel slechts 23 stoelen beschikbaar per voorstelling.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding