Digitale hulp bij kiezen collectieve zorgverzekering

Digitale hulp bij kiezen collectieve zorgverzekering

  Zonder foto

Aan het eind van het jaar is het tijd om te bedenken wat we met onze zorgverzekering gaan doen. De gemeente Hengelo biedt samen met Menzis een zorgverzekering aan voor mensen met een laag inkomen, de zorgverzekering ‘GarantVerzorgd’. Voor 2021 kan overstappen vanaf nu! Misschien komt u in aanmerking voor een collectieve zorgverzekering.

HENGELO - Overstappen naar een collectieve zorgverzekering doet u eenvoudig via: www.gezondverzekerd.nl. De gemeente Hengelo biedt deze collectieve zorgverzekering aan samen met zorgverzekeraar Menzis. Deze verzekering is zeer uitgebreid en geeft zekerheid over extra zorg. Denk hierbij aan een ruime vergoeding van fysiotherapie, brillen en contactlenzen, tandartskosten, eigen bijdragen voor huishoudelijke hulp en het gratis meeverzekeren van kinderen.

Hulp nodig?

Op www.gezondverzekerd.nl staat een keuzehulp. De vragen helpen met het bepalen welke vergoedingen passend zijn. Komt u er met de keuzehulp niet uit? Dan is er een digitale overstapcoach beschikbaar, maak hiervoor een afspraak via: https://spreekuur.gezondverzekerd.nl/Menzis. Lukt het maken van een afspraak met een overstapcoach niet? Dan zit de ‘Brievenhulp’ voor u klaar in de bibliotheek aan de Beursstraat. Ze zijn aanwezig op dinsdag en donderdag van 09.00 tot 11.00 uur. Bel voor een afspraak met telefoonnummer 088 – 9455730.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding