Koopzaterdag bij Kasbah Hobbywinkeltjes

  Zonder foto

HENGELO - Traditiegetrouw willen de Kasbah hobbywinkeltjes het jaar afsluiten met een gezellige decembermarkt. Echter door de corona moet het anders dan ze gewend zijn. 

De winkeltjes hebben gekozen om een koopzaterdag te houden op 28 november, met als extra een aantal standhouders die hun zelfgemaakte producten willen verkopen. Wat er ook op de verlanglijstjes staat, er is vast iets te vinden, zo is er zelfgemaakte jam en honing te koop. Worden er mooie houten huis- en tuindecoraties te koop aangeboden. Ook liefhebbers van brei en haakwerk kunnen hun hart ophalen bij een van de standhouders. Verder zijn er nog modelauto’s te koop, en kun je diverse sint en kerst decoraties van vilt kopen .En natuurlijk zijn er de unieke winkeltjes, met hun gevarieerde aanbod, zoals kaarten, wolvilt, huis- en tuindecoraties, spullen uit grootmoederstijd, brocante spullen, gehaakte decoraties, 2de hands kleding. Ook voor de fans van Marklin treinen is er een ruim aanbod in een van de winkeltjes. Door het allemaal klein te houden is er voor de bezoekers voldoende ruimte om de 1,5 m. afstand in acht te nemen.

De markt wordt gehouden op 28 november. van 11.00 tot 16.00 uur bij de Kasbah, Groot Driene, in Hengelo (ingang aan de Jacques Perkstraat)Bij slecht weer? Geen nood je loopt altijd overdekt bij de Kasbah.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden