Schoonenberg World of Hearing geopend in Hengelo

  Zonder foto

Hengelo – De vijfde winkel in Nederland van ‘Schoonenberg World of Hearing’ is feestelijk geopend aan de Enschedestraat.

Arthur Romijn, directeur Sonova Audiological Care Nederland, opende de verbouwde winkel van Schoonenberg samen met de medewerkers. Schoonenberg introduceert hier een nieuw winkelconcept voor hooroplossingen dat zich onderscheidt van de meer traditionele hoorwinkels. Klanten kunnen er terecht voor een totaalbeleving op het gebied van horen. Van altijd de nieuwste hoortoestel innovaties, passende gehoorbescherming voor jong en oud tot oplossingen voor complexe gehoorproblemen zoals tinnitus.

De nieuwe winkel draait om interactieve beleving. Klanten kunnen letterlijk zelf aan de slag, zo kun je zelf een hoortest doen in de self-screening room. Meest uniek is de zogenoemde Experience Room met de beste geluidsbeleving. Mensen die nog geen hoortoestel hebben, kunnen hierin direct een hooroplossing ervaren. Met een druk op de knop kunnen verschillende situaties worden getest. Of het nu een restaurant is, of een vergadering… Je zit er middenin.

Schoonenberg World of Hearing is officieel Lyric dealer, de enige 100% onzichtbare hooroplossing. In tegensteling tot andere hoortoestellen wordt Lyric in de gehoorgang geplaatst, dichtbij het trommelvlies, waardoor een natuurlijke geluidsbeleving ontstaat. Na plaatsing kunnen klanten 24/7 en ca. drie maanden achtereen horen. Na die drie maanden wordt er een nieuwe Lyric geplaatst.

Over Schoonenberg World of Hearing

Schoonenberg World of Hearing is een nieuw winkelconcept, geïntroduceerd in december 2018 met een flagshipstore in Dordrecht. World of Hearing richt zich op interactieve beleving, innovatieve hooroplossingen en services voor complexe gehoorproblemen zoals tinnitus. Bij de ontwikkeling van het nieuwe winkelconcept is moederbedrijf Sonova uit Zwitserland nauw betrokken, ‘s werelds grootste fabrikant van innovatieve hooroplossingen. Daarmee biedt World of Hearing het beste van twee werelden. De ruim 90 jaar ervaring van Schoonenberg en de expertise en innovatie van Sonova. Meer informatie: www.schoonenberg.nl/worldofhearing.

Schoonenberg World of Hearing Hengelo

Enschedesestraat 31

7551 EH Hengelo

Tel: 074 291 7919

Openingstijden

• Maandag: 09:30 – 18:00 • Donderdag: 09:30 – 20:00

• Dinsdag: 09:30 – 18:00 • Vrijdag: 09:30 – 18:00

• Woensdag: 09:30 – 18:00 • Zaterdag: 09:30 – 17:00

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden