Nieuwe dirigent Allround bij Home of Talents

  Zonder foto

Goor - Ria Degenkamp neemt dit cursusjaar het stokje over van Annemarieke van der Ploeg als dirigent van het volwassenenensemble Allround. Woensdag 23 september gaan de lessen van start, en vervolgens eens in de twee weken. Alle instrumentalisten uit De Hof en omstreken zijn welkom in De Reggehof, er wordt gerepeteerd van 20 tot 21 uur.

Allround is een ensemble voor volwassen muzikanten die graag eens in de twee weken in een ontspannen en educatieve sfeer gezamenlijk muziek willen maken. Alle instrumenten zijn in principe welkom, de enige voorwaarde is een evenwichtige verhouding tussen de instrumenten onderling. Allround is ooit begonnen als accordeonorkest onder de bezielende leiding van Annemarieke van der Ploeg. Onder de vleugels van Home of Talents is verbreding gezocht met andere instrumenten, en ook nu is de leiding bij docent Ria Degenkamp in goede en inspirerende handen! Home of Talents wil volwassen muzikanten de gelegenheid te geven om samen te spelen. Niet ambitieus, maar wel gedreven. Muzikale ontwikkeling op het eigen niveau is een belangrijk doel binnen het ensemble. Ontspannen samen musiceren staat voorop.

Repertoire

Het repertoire is veelzijdig: van ’Biscaya’ tot wereldmuziek. Alle instrumentalisten uit de Hof en omstreken zijn van harte welkom. Na aanmelding kijken we samen naar het speelniveau en wat er nodig is om een goede muzikale aansluiting te krijgen bij de groep. Allround repeteert om de week op woensdagavond in De Reggehof in Goor. Het lestarief is € 185 per jaar. Minimaal eens per jaar treedt het ensemble op in het openbaar. Vraag een gratis proefles aan via de website of kom op 23 september naar De Reggehof. Inloop vanaf 19.45 uur, belangstellenden zijn welkom!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding