Volleyballclub TKC zoekt spelers en trainer

  Zonder foto

Hengelo - Volleybalclub TKC is op zoek naar nieuwe leden én naar een trainer (m/v). De club heeft ongeveer 60 leden en richt zich op de volwassen, recreatieve volleyballer, die met plezier eens per week wil trainen, maar die niet ieder weekend wedstrijden wil spelen.

Voor ons mix team,  spelend in de regionale Nevobo-recreantencompetitie van de regio Oost, zoeken wij nog 2 ervaren volleybal heren. Er wordt getraind op de dinsdagavond in de sporthal van het Twickel College van 20.00 uur tot 21.30 uur.

Naast serieus trainen en de doordeweekse wedstrijden is gezelligheid een belangrijk aspect van onze vereniging. Zo kennen we bijvoorbeeld ons jaarlijkse nieuwjaarstoernooi en ook het einde seizoens toernooi. Daarnaast zijn wij nog op zoek naar een trainer (m/v) voor het Mix team. Een diploma is niet noodzakelijk, enthousiasme en het kunnen overbrengen van volleybal oefenstof is belangrijker. Een vergoeding conform de belastingdienst staat hier tegenover.

Voor inlichtingen of vragen bel 074-3491915 (Carla van Rooij) of bekijk onze website www.tkchengelo.nl voor meer informatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding