De actie voor vrouwen met kanker is een onderdeel van de landelijke actie Geef een glimlach cadeau.
De actie voor vrouwen met kanker is een onderdeel van de landelijke actie Geef een glimlach cadeau.
Zakelijk in beeld

Beauty & Wellness The New You geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

  Zakelijk

HENGELO - ‘Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt.’ Dit geldt ook als je ziek bent. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better samen met ruim 300 schoonheidsspecialisten voor de tweede keer de landelijke actie Geef een glimlach cadeau. Vanaf zaterdag 4 februari, Wereldkankerdag, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. De actie duurt de hele maand februari.

“Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan de meeste mensen denken.” Ingeborg vertelt over haar ervaring met het verwenmoment. “Tijdens mijn behandelingen tegen borstkanker merkte ik dat ik het vertrouwen in mijn lichaam was kwijtgeraakt. Het verwenmoment was voor mij echt een moment voor mijzelf. Even in het nu zijn en gewoon genieten van de liefdevolle aanraking van de schoonheidsspecialist en ontspannen. Ik was verrast over het effect dat dit verwenmoment op mij had. Ik voelde me weer helemaal Ingeborg. Deze ervaring gun ik iedereen! Het geeft je energie.”

The New You

In februari kunnen minimaal vijf vrouwen met kanker terecht bij The New You in Hengelo voor een gratis verwenmoment. Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via www.geefeenglimlachcadeau.nl. Ken jij iemand met kanker? Attendeer haar dan op deze actie en geef haar een glimlach cadeau!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden