Aanmelden voor Startersprijs Midden Twente kan nog tot 1 september!

  Zakelijk

Starters uit Borne, Hengelo en Hof van Twente maken kans

De aanmeldtermijn voor de Startersprijs Midden Twente is nog tot 1 september geopend. Iedereen die in 2018 in de gemeente Borne, Hengelo of Hof van Twente is gestart met een eigen bedrijf maakt kans op de Startersprijs Midden Twente 2019. Het maakt niet uit welk bedrijf of wat het product of de dienst is, iedereen die met een nieuw bedrijf gestart is, kan winnen. Het enige wat je hoeft te doen is het aanmeldformulier invullen via www.startersprijsmiddentwente.nl.

Een deskundige jury kiest uit alle aanmeldingen vijf genomineerden. De genomineerden ontvangen waardecheques die besteed kunnen worden aan promotie of verdere doorontwikkeling van het bedrijf. De winnaar ontvangt € 3.000,-, de andere vier genomineerden elk € 1.000,-. De winnaar ontvangt tevens een wisseltrofee van de Hengelose kunstenaar Ties Mulder. De beste 10 aanmeldingen krijgen daarnaast 10 uur coaching door ervaren ROZ coaches. De prijzen worden aangeboden door de gemeenten Borne, Hengelo en Hof van Twente en de organisatie van deze verkiezing is in handen van ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen).

Op maandagavond 18 november 2019 wordt tijdens het Starterscafé in de Schouwburg Hengelo bekend gemaakt wie van de genomineerden zich Starter van het jaar mag noemen.

Ken je iemand die in 2018 in Borne, Hengelo of Hof van Twente gestart is met een eigen bedrijf en die volgens jou kans moet maken op de Startersprijs? Of ben je zelf die succesvolle starter die wij zoeken? Ga naar www.startersprijsmiddentwente.nl en vul het aanmeldformulier in. Aanmelden kan tot 1 september 2019.

Meer weten over de Startersprijs? Neem dan contact op met het ROZ, tel: 074 241 5100.

Meer berichten
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding