Robers Autobedrijf is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van personenauto's en kleine bedrijfswagens. "We hebben ervaring en deskundigheid in huis voor alle merken en typen personenauto's." Eigen foto
Robers Autobedrijf is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van personenauto's en kleine bedrijfswagens. "We hebben ervaring en deskundigheid in huis voor alle merken en typen personenauto's." Eigen foto (Foto: )

Robers Autobedrijf: onderhoud en reparatie

  Zakelijk

Van uitlijnen en koplamp afstellen tot grote beurt: Robers Autobedrijf biedt een breed dienstenscala aan, van kleinschalige werkzaamheden tot groot onderhoud en reparaties.

Hengelo - Het autobedrijf aan de Steenzoutweg in Hengelo opende deze maand haar deuren. Eigenaar is Alber Nalband, die na veertig jaar ervaring in de autobranche (hij werkte jarenlang voor KwikFit) als medewerker, besloot voor zichzelf te beginnen. "Tientallen jaren ervaring in de praktijk met de goedkoopste prijzen!", benadrukt hij. "Wil de klant graag de zelf meegebrachte banden of onderdelen gemonteerd hebben? Bij ons is dat géén probleem!"

"We zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van personenauto's en kleine bedrijfswagens. We hebben ervaring en deskundigheid in huis voor alle merken en typen personenauto's." Robers werkt met de meest professionele werkapparatuur in een nette omgeving met de vakman achter de knoppen. De klant staat bij Robers op nummer één: "Wij denken met de klant mee en geven graag ons advies. Koffie en WiFi staan klaar!" Bel gerust voor een afspraak, telefoon 06 3958 1604, maak online een afspraak of kom langs aan de Steenzoutweg 21m.

www.robersautobedrijf.nl

BEL GERUST VOOR EEN AFSPRAAK OF GEBRUIK ONS ONLINE AFSPRAKENFORMULIER, U BENT OOK VAN HARTE WELKOM OM LANGS TE KOMEN TEL NR. IS +31 639581604
ONLINE AFSPRAAK
WAAROM ONS?

Wij denken met de klant mee en                         geven graag ons advies. Koffie en WiFi staat klaar!

SPLINTERNIEUWE PROFESSIONELE WERKAPPARATUUR
Wij werken met de meest professionele werkapparatuur, in een nette omgeving met een echte vakman achter de knoppen.

GARANTIE GEGARANDEERD
Wij voeren geen werkzaamheden uit die niet vooraf besproken zijn met u. Los van het kwaliteit geleverde werk met A-Merk onderdelen en gereedschap, leveren wij standaard garantie!

PERSONENAUTO'S EN KLEINE BEDRIJFSWAGENS
U wilt kwaliteit, wij leveren het.
Elk contact met de klant is persoonlijk voor ons.

Uitlijnen!
Banden
Balanceren
Remmen
Banden plakken
Accu's
Schokdempers
Kleine beurt
Grote beurt
Koplamp afstellen
Oliewissel
Reparaties
En méér!
AUTO REPARATIES EN DIENSTEN
Wij bieden een breed scala aan diensten aan.
Alles van kleinschalige werkzaamheden tot aan groot onderhoud en reparaties.

Steenzoutweg 21m, 7554 RN Hengelo
Telefoon: 06 39581604

www.robersautobedrijf.nl

Meer berichten