Flavourite Wine gaat officieel 'open' in de vorm van een openingsproeverij

  Zakelijk

Hengelo - Op zondag 16 juni zal Flavourite Wine haar volledige assortiment presenteren in de Lounge van hotel 't Lansink in Hengelo. Het ontvangst van de gasten is tussen 15:00 en 15:30, waar na een glaasje Cava en een korte presentatie de wijnproeverij geopend zal worden. De proeverij is in informele setting onder muzikale begeleiding van zangeres Anke Engelbertink.
Aanmelden voor deze proeverij kan door een mail te sturen naar marleen@flavouritewine.nl
Er zijn geen kosten aan verbonden.

Flavourite Wine is een nieuw bedrijf opgezet door Marleen Kuipers. Als sommelier, vinoloog i.o. en nieuwsgierige wijnreiziger heeft ze als doel iedereen net zo te laten genieten van wijn als ze zelf doet. Voor iedereen die iets wil leren over wijn organiseert ze volledig verzorgde wijnproeverijen op locatie. Door te leren wijnproeven en bewuster met smaak bezig te zijn wordt het leuker en makkelijker een goede fles wijn uit te kiezen en te openen op het juiste moment.

Daarnaast beschikt Flavourite Wine over een assortiment van 50 kwaliteitswijnen.
Met een groot netwerk van wijnboeren in Europa is Marleen op een eeuwige zoektocht naar mooie wijnen van kleine familiebedrijven en wijnen met een verhaal. Al deze wijnen zijn te bestellen in de webshop op www.flavouritewine.nl
Ook in de horeca zijn de wijnen van Flavourite Wine te vinden. Leuke samenwerkingen met de betere horeca in Twente zorgt ervoor dat iedereen van een goed glas wijn kan genieten.

 

Meer berichten