Sevda Acar van Beauty Junkies wint voor de tweede keer de Beauty Awards

  Zakelijk

Hengelo - Op zondagavond 14 april werden voor de tiende keer de Beauty Awards uitgereikt tijdens een spectaculaire gala-avond in NBC Nieuwegein. Sevda Acar mocht de felbegeerde Award in de categorie 'Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Midden/Oost'in ontvangst nemen! Sevda is als winnares gekozen uit vele inzendingen en behoorde tot de laatste 3 genomineerden. Vanaf vandaag mag zij zich beste schoonheidsspecialist van Nederland noemen. De Beauty Award is bedoeld om de verbinding met de verdere professionalisering van de branche te versterken en het ondernemerschap aan te moedigen.

De winnaar

De vakkundige jury verkoos Sevda Acar tot winnaar, omdat zij onder de indruk was van onvoorwaardelijke inzet en manier waarop zij haar vak en ondernemerschap

uitoefent. Het was een lang traject voor Sevda om uiteindelijk de felbegeerde award in ontvangst te mogen nemen. Uit alle inzendingen die werden beoordeeld door een vakkundige jury werden diverse schoonheidsspecialisten en salons geselecteerd die een bezoek kregen van een mystery guest. Na de volgende jurybijeenkomst(en) werden er drie genomineerden vastgesteld in de categorie regio Midden/Oost Nederland en op zondag 14 april de uiteindelijke winnaar gekozen. De winnaar werd beoordeeld op PR, marketing, organisatie en ondernemerschap, commercie en vaktechniek.

Spetterende uitreiking

Het NBC in Nieuwegein was het toneel voor de uitreiking van de prestigieuze Beauty Awards 2019. Een recordaantal van 700 gasten en pers waren getuige van de uitreiking van de awards. De presentatie van de spetterende avond was ook dit jaar weer in handen van de altijd charmante Kim Kötter. Mijn salon bestaat dit jaar tien jaar. Het winnen van deze award is in dit jubileum jaar een mooie erkenning van vakgenoten, aldus een dol enthousiaste en trotse Sevda.

Jurryrapport

Het juryrapport over Sevda stelt: "Mooi om te zien hoe zij haar kernwaarden als specialist uitdraagt en het verschil wil kunnen maken in huidverbetering door een holistische aanpak. Ze streeft er dan ook naar haar collega specialisten te inspireren. Sevda studeert graag, ontwikkelt zich verder en doet veel nieuwe ontdekkingen op haar vakgebied. Ze snapt wat er gebeurt in de markt, wil zich deze kennis ook eigen maken, zonder alles zelf toe te willen passen in haar bedrijf".

Meer berichten
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding