Bij Club-Life Hengelo worden lessen Bokszaktraining voor vrouwen gegeven. Daarvoor bestaat veel belangstelling. Foto: Club-Life Hengelo.
Bij Club-Life Hengelo worden lessen Bokszaktraining voor vrouwen gegeven. Daarvoor bestaat veel belangstelling. Foto: Club-Life Hengelo. (Foto: )

Start het jaar goed bij Club-Life Hengelo

  Zakelijk

door Jenny ter Maat

Hengelo - Sporten met een doel, dat kan bij Club-Life Hengelo. Fitter worden, meer energie krijgen, afvallen, sterker worden, begeleidt door een coach. In groepen, groepjes of individueel. Sporten zoals je dat het liefst doet, op een manier die bij je past. Voor mensen die net iets meer willen dan alleen sport.

"Bij ons kunnen mensen sporten met een doel, dat ze zichzelf stellen. Dat maakt ons anders dan andere clubs. Er zijn altijd meerdere instructeurs aanwezig. Personal coaches die mensen helpen met een sportschema of een voedingsschema, op het gebied van ontspanning, kracht of afvallen", vertelt Lucién Hoek, inmiddels ruim zes jaar eigenaar van Club-Life Hengelo.

Vanaf januari willen veel mensen hun goede voornemens in praktijk brengen. Club-Life Hengelo speelt daarop in. Hoek: "We willen mensen graag helpen met het behalen van hun sportdoelen en/of gezondheidsdoelen. Voor de leden kijken we of we een stok achter de deur kunnen zijn door middel van persoonlijke afspraken. Nu, na de feestdagen, richten we ons mede op mensen die willen afvallen, zowel in groepsverband als in individuele trajecten waar persoonlijke benadering een prioriteit is."

Club-Life Hengelo biedt een scala aan groepslessen. Je kunt er squashen, meedoen aan bootcamp, de club heeft saunafaciliteiten en biedt fysiotherapie. "Booming? FunXtion, een smallgroup fitnesstraining waarbij we in 25 minuten een complete fitness workout in circuitvorm geven. Daarvoor is veel belangstelling. Dat geldt ook voor de Bokszaktraining voor vrouwen en Personal training", vertelt Hoek. Gezelligheid, ambiance en hygiëne staan hoog in het vaandel. Bij Club-Life Hengelo zijn er geen langdurige sportabonnementen. "De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Voor veel mensen is de weg naar de sportschool toe altijd een dingetje. Wij willen die drempel zo laag mogelijk houden: fitness en sport voor iedereen."

Club-Life Hengelo, Beneluxlaan 20, houdt zondag 3 februari een open dag van 09.30 tot 14.00 uur.
Er worden meer dan vijftien clinics gegeven, waarvoor je je nu al aan kunt melden door een mailtje te sturen naar info@club-life.nl of langs te komen aan de Beneluxlaan 20. De opbrengst van de clinics gaat naar de stichting Join4Energy met als motto 'Alle kinderen hebben recht op energie!'

www.club-life.nl

Meer berichten