Tandartspraktijk Borre Mondzorg opent op 1 juni

  Zakelijk

Borne - Tandartspraktijk Borre Mondzorg opent haar deuren aan Ziekenhuisstraat 1a op vrijdag 1 juni. Een open dag voor geïnteresseerden wordt gehouden op zaterdag 2 juni van 12:00 tot 16:00 uur.

Na een intensieve en succesvolle verbouwing is Borre Mondzorg klaar voor de laatste stap! Hoewel de eerste behandelingen bij nieuwe patiënten de afgelopen weken al werden uitgevoerd, wordt de praktijk op vrijdag 1 juni officieel geopend. De officiële opening op 1 juni is alleen voor genodigden. Op zaterdag 2 juni is er een algemene open dag van 12.00 – 16.00 uur, waarbij geïnteresseerden uit de omgeving van harte welkom zijn om kennis te komen maken met de praktijk en de medewerkers.

VIP-behandelingBorre mondzorg bestaat uit 3 ervaren Twentse dames: Maaike Borre (tandarts), Ans Klein Schaarsberg (praktijkmanager) en Mascha Bosman (preventie-assistente). Ze zorgen voor een professionele behandeling en doen er alles aan om het bezoek aan de tandarts zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Ze werken met plezier en enthousiasme in de kleine praktijk, waarbij het belangrijk is om patiënten met voldoende aandacht en zorg te behandelen. Maaike vat het als volgt samen: "We willen iedere patiënt het gevoel geven dat ze als een 'VIP' worden gezien. Niet het 'volgende nummertje' in de wachtkamer, maar een 'Very Important Patient'!"

VerbouwingVeel mensen kennen het pand nog als fysiotherapiepraktijk Botter. In vijf maanden tijd is het verbouwd tot een tandartspraktijk met 4 behandelkamers, een sterilisatieruimte, een röntgenkamer, een mooie ruime balie en een gezellige wachtkamer. De nieuwe praktijk heeft door de donkere kozijnen met veel glas een warme lichtinval en een aangename, rustige uitstraling.

Nieuwe patiënten
Borre Mondzorg heeft nog ruimte voor nieuwe patiënten. Aanmelden kan op de Open Dag op 2 juni, via het inschrijfformulier op www.borremondzorg.nl of bij de balie in de praktijk. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via 074-2051580.

Meer berichten