Kringloopwinkel EHB: scherpe prijzen en veel snuffelplezier! Eigen foto
Kringloopwinkel EHB: scherpe prijzen en veel snuffelplezier! Eigen foto

Kringloop EHB: 1200 vierkante meter snuffelplezier

  Zakelijk

Hengelo - Kringloop en tweedehandswinkel EHB uit Hengelo is gespecialiseerd in kringloopartikelen maar ook in de wat luxere tweedehands meubelen. Kringloop EHB bestaat inmiddels al weer vijf jaar en is nog steeds gevestigd op het oude vertrouwde adres aan de Langelermaatweg 41.

Kringloop EHB was een tijdje moeilijk bereikbaar door de aanleg van de nieuwe weg Laan van Zuid naast het Storkgebouw. "Wij hebben het idee dat nog veel mensen denken dat we niet bereikbaar zijn maar niets is minder waar, men kan ons gewoon bereiken via de Berfloweg", aldus het EHB-team.
Mensen kunnen nog steeds bij de kringloopwinkel hun meubels, kleding en huishoudelijke spullen brengen. "Ook doen wij huisontruimingen, spullen die wij niet kunnen gebruiken schenken wij weer aan verschillende goede doelen, onder andere kleding en medische hulpmiddelen voor oorlogsslachtoffers in Noord Irak."
Afgelopen half jaar ging er een frisse wind door het hele assortiment en werd de beneden en bovenverdieping gerestyled. De collectie aan dameskleding is flink uitgebreid en de boeken-, cd- en platenafdeling werd geheel geordend. "Ook voor dvd's kunt u bij ons terecht, men staat versteld van onze grote collectie actie, drama en kinderdvd's. Onze artikelen zijn ook uiterst scherp geprijsd! Wij zijn nog steeds de goedkoopste kringloop en tweedehands winkel van Hengelo!"

Meer berichten