Grote diversiteit tweede veiling HeArtgallery.

  Zakelijk

Hengelo - Zondag 5 november wordt voor de tweede keer dit jaar een veiling gehouden in HeArtGallery met werk uit particuliere collecties. Zowel klassieke- als moderne schilderijen, tekeningen, aquarellen en grafiek gaan onder de hamer. Een unieke kans om voor een schappelijke prijs in het bezit te komen van een klassiek landschap, stilleven, of een modern stuk.

Begin dit jaar organiseerde HeArtGallery een veiling met werken uit de nalatenschap van Gerard en Marijke van der Maar. De stukken werden geveild voor een aantrekkelijke prijs en HeArtTGallery deelde in het resultaat. Het was een groot succes waarbij veel stukken een nieuwe eigenaar kregen. Wegens dit succes organiseert HeArtGallery op zondag 5 november om 14.00 uur voor de tweede keer een veiling met stukken uit diverse particuliere collecties. Zo worden werken van o.a. Theo Goedvriend, Hulshoff Pol, Jan van der Leest, Jan Bolink en Kees Verweij ter veiling aangeboden. In tegenstelling tot de vorige veiling zijn er dit keer een tweetal kijkdagen in de Pop-Up Store naast HeArtgallery Drienerstraat 33 zodat de aspirant koper zich een beeld kan vormen van het veelzijdige aangeboden werk.

De kijkdagen zijn op vrijdag 3 en zaterdag 4 november van 13.00 t/m 17.00 uur. Ook bij deze veiling is de hamer in handen van beëdigd veilingmeester Theo van Stapele.

Meer berichten