De Ster Bedrijfsdiensten reinigede onder andere bij de gemeente Hengelo chemieloos 17 sporthallen.
De Ster Bedrijfsdiensten reinigede onder andere bij de gemeente Hengelo chemieloos 17 sporthallen.

De Ster: milieuvriendelijk, veilig en superschoon

  Zakelijk

Hengelo - De Ster Schoonmaakdiensten nam onlangs een nieuwe lijn van plantaardige schoonmaak- en hygiëneproducten in gebruik. Deze zijn ontwikkeld voor professionele gebruikers die hoge eisen stellen aan milieu en veiligheid, maar niet willen inboeten op uitstekende resultaten.

Het betreft een uitgebreide en complete productlijn voor alle dagelijkse schoonmaakbehoeften, zowel in professionele keukens als in gebouwen en voor persoonlijke hygiëne op de werkvloer. Al deze producten zijn gemaakt van plantaardige ingrediënten, zijn 100 procent biologisch afbreekbaar en bevatten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen, quaternaire ammonium-, chloor-, fosfaat- of oxide-verbindingen.

De ingrediënten zijn afkomstig uit hernieuwbare bronnen: bijproducten van de agro- en voedselindustrie op basis van suikerbiet, mais, stro- of tarwezemelen en kokosnoot.

De producten voldoen aan de criteria van het Europese Ecolabel, het Europese milieukeurmerk voor non-food producten en diensten. Daarnaast zijn deze geconcentreerde schoonmaakproducten geclassificeerd als 'niet gevaarlijk'. Jos Wientjes: "Het assortiment speelt in op de vraag van onze klanten en onze eigen wens naar meer natuurlijke, duurzame producten, die wat resultaten betreft niet onderdoen voor vertrouwde en bewezen producten. Vriendelijk voor het milieu en veilig voor mensen. Wij hebben het chemieloos schoonmaken al in de praktijk gebracht bij de gemeente Hengelo. Er zijn 17 sporthallen schoongemaakt met "Sure" de ecologische, biologische reinigingsproducten van Diversey."

Meer berichten