Logo hengelosweekblad.nl


Eigenaar Bert Oude Booijink en adviseur Roy Hoveling van Belisol in Hengelo.
Eigenaar Bert Oude Booijink en adviseur Roy Hoveling van Belisol in Hengelo.

Belisol: wij hebben een gestage groei doorgemaakt

  Zakelijk

HENGELO - Vlak voor de economische crisis opende Belisol haar deuren in Hengelo. Voor de specialist in kozijnen, deuren en schuifpuien brak na 2007 best een onzekere periode aan. Maar na tien jaar kan eigenaar Bert Oude Booijink tevreden terugblikken op het eerste decennium. "We hebben een gestage groei doorgemaakt."

Belisol aan de Pasmaatweg 30 in Hengelo bestaat tien jaar. In 2007 werd de eerste Belisol-vestiging in het oosten van Nederland geopend. Het moederbedrijf bestaat veertig jaar. De onderneming in Hengelo slaagde erin om gestaag te groeien in de afgelopen tien jaar. Twentenaren en Achterhoekers wisten Belisol in Hengelo wel te vinden. "We bieden topkwaliteit voor redelijke prijzen. Voor elk budget is er wel een oplossing", zegt Oude Booijink over zijn onderneming. Ook het hang- en sluitwerk voldoet aan de kwaliteitseisen van het politiekeurmerk. Daarnaast heeft Belisol zeer goed isolerend glas. ''Ook daarmee voldoen we aan de laatste eisen."

De trend is dat steeds meer onderhoudsvrije kozijnen worden verkocht. Hout maakt plaats voor kunststof. "Dat bespaart schilderwerk. We hebben kunststofkozijnen die lijken op hout. Dat vinden veel mensen mooi."

Kijk voor meer informatie op de website www.belisol.nl

Peter koehorst
reageer als eerste
Meer berichten